Družina Štrok

Naša potovanja in dogodivščine

Vikendi po mesecih:

Poletni vikend

Vremenarji so končno napovedali en spodoben poletni vikend in ker jim gre verjeti, smo s kopalkami v omari našo hišo spravili v pogon. V petek pozno zvečer smo priplužili na brezplačen PZA, z vso možno oskrbo, ter fruštkom in kofetom vključenim v ponudbo. No v bistvu smo prišli na dvorišče od taščice. :) Ja, je treba malo na obisk. ;) Sobota je bila namenjena roštiljadi, potem je pa sledil skok na jezero k sosedom Avstrijcem, kjer smo se dobili z Robijem in Vlasto. Pozno popoldansko kopanje v spremstvu vetra, so prekinili oblaki, ki so grozili s ploho. Saj itak ne bo nič in za "svaki slučaj" sem raztegnil še tendo, kar se je kmalu izkazalo, za ne ravno pametno potezo. Na brzino smo pospravili stvari, se preselili v avtodom in nadaljevali z družabnim večerom. Kakor hitro je ploha prišla, je tudi odšla, samo mi smo bili bolj trmasti in smo obsedeli v avtodomu.

IMG 7468

Mirno sicer precej vlažno avgustovsko jutro je postreglo z meglico nad jezerom in preden sem uspel zbrati dovolj volje za krasno fotko, sta že dva zagnana kopalca skazila mirno gladino jezera. Naredil se je lep ne prevroč dan, voda jezera je bila ravno prave temperature, vendar smo bili preveč zgovorni, si imeli preveč za povedati in tako smo dan preživeli bolj kot ne v senčki pod tendo z občasnimi skoki v toplo jezero. Po kosilu nam je celo uspelo speči koruzo na žaru. 

Spoznali smo še forumaša PeterG in zbrani ob mizi smo bili že kar druščina. Nedelja je prehitro minila in če nas nebi ugaslo sonce pregnalo, bi najbrž še kar sedeli in sedeli.......

Komentarji   

0 #1 Metlca 20:16 11-08-2014
Oooooo, si pa pohitel. Midva pa plačujeva prost vikend s celodnevnim "šihtom". Še nisva niti utegnila strniti misli, kaj šele narediti novo objavo ;-)

Lepo je bilo, samo mnogo prekratko!
Citat
0 #2 Andrej 06:05 12-08-2014
:-)
Ja, včasih moraš malo pohitet. No v bistvu s tvojo novo objavo na blogu se ne mudi, ker je meni tvoja novica poznana. :lol:
Citat

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži