Družina Štrok

Naša potovanja in dogodivščine

Vikendi po mesecih:

Odlično

Vikend se je začel z odličnim. Miha je po nekem čudnem ključu s šolo zaključil teden dni prej in že cel teden hodil na šiht. Tega je moral v petek prekiniti, saj je bil povabljen k ravnatelju. Ponavadi se gre k njemu na zagovor, tokrat je bilo drugače, saj je bil eden izmed redkih dijakov na Vegovi, ki je kasiral odličen uspeh. Domov je prinesel spričevalo z odličnim uspehom, podprtim še s kupom ostalih priznanj iz raznih tekmovanj. Z Marijo nama je ponos rastel hitreje kot karkoli na svetu. Odlično, da bi vsaj približno tako ostalo v prihodnje. Za morski vikend v družbi staršev se ni odločil, zato sva sama dva potegnila čez mejo. Preden sva prispela na cilj, je Marija že kovala plan, kako se bova parkirala v vogal parkirišča ob morju, z vhodom v avtodom iz travce. Sigurno ne bo tako, sem jo "potolažil". :) Ko sva prispela na cilj, je res en kamper že stal točno tam in začel sem se smejat, pa ne zato, ker je bilo mesto že zasedeno, ampak zato, ker je bila to moja sestra. :) Neplanirano srečanje se je spremenilo v družaben večer. Odlično. Večer je bil prekratek, zato smo si vzeli še malo sobote preden smo odšli spat. 

IMG 4799 

Jutranje sonce nas je precej zgodaj zbezalo na plano. Spravila sva se na skuter in se zapeljala na sosednjo plažo obiskat še eno dobro družbo. Icko & company so se že hladili v senci pod drevesom. Odlično, sva jim prišla pomagat. :) Icko se je zgleda odločil za zdrav slog življenja in s kanujem odveslal na jutranjo regato. Za navigatorja je seboj vzel še sina. Vročina je neusmiljeno pritiskala in odbrzela sva v ribarnico po ribe za južno. Spet odlično, saj ni večjega gušta, kot na obali roštiljat. Nadaljevanje je bilo izmenjava ležalnika in morske vode. Spet odlično. :)

Komentarji   

0 #1 Ickoficko 19:19 26-06-2016
Veslala sva k tebi na obisk, pa si mi raje pobegnil kot pa da bi mi ponudil kanček kačje sline. He he he.
Drugače pa smo za intermeco pred parimi uricami z Mojcej&co v Villaggiu debatirali in testirali suhe klobase. Drugič potegnita še za kak dan. Mihi pa thumbs up. ;-)
Citat
0 #2 Andrej 04:41 27-06-2016
Ma nimamo mi toliko časa kot ti, ko greš že sredi tedna na vikend. :D :D
PS: Dober intermeco. :lol:
Citat
-1 #3 mojchka 11:05 27-06-2016
Bravo, Miha!!!!
Bravo mami in ati, nekaj zaslug gre zagotovo tudi vama!
Ker se tokrat nismo videli, se dobimo v San Sebastianu ali kako?
Citat
0 #4 mojchka 11:09 27-06-2016
Aja, je pa bil Icko tako zmatran od silnega veslanja in iskanja vaše družbe, da smo morali včeraj priti mi, da smo jim sprehodili otroka in psa :-*
:P :P :P
Citat
0 #5 Andrej 11:26 27-06-2016
:D :D :D Zgleda da nima kondicije, ali mu je pa sestra ponudila malo kačje sline, ko naju je iskal, pa da jaz ne vem zato. :lol: :lol:

Glede na vremensko napoved, bo v San Sebastjanu res samo za druženje pod marelo. :o Sem mislil, da španci ne poznajo slabega vremena. :oops: V bistvu si tako lahko vzameš več časa za degustiranje sangrije. :lol: :lol: :lol: Zmenek velja. ;-)


Aja, hvala za čestitke, jih bom tudi Mihcu prenesel. ;-)
Citat
0 #6 Mojchka 19:08 27-06-2016
Vreme (tako ali drugačno) BO!
Itak nam vročina ne prija.
Pomembno je samo to, da GREMO.
Citat
0 #7 Metlca 06:17 11-07-2016
Upam, da še nisem prepozen, da čestitam odličnjaku ;-)
Citat
0 #8 Andrej 06:43 11-07-2016
Za to nikoli ni prepozno. ;-)
Se zahvaljuje za čestitko.
Citat

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži