Pasja vročina

Pasja vročina

Iskanje vikend destinacije, katera bo vremensko zdržala je bil precejšen loterija špil. Avstrija je že sredi tedna izpadla iz igre, Kolpa dan kasneje, Italijanska Julka konec delovnega tedna in tako sva pristala sva v Lazaretu. Srečka, katero sva potegnila je bila zmagovalna. V petek sva se zvečer pripeljala na polno parkirišče samih avtodomov. Še pred nočjo sva se uspela namočit v toplem morju. Sobota je bila pasje vroča in tudi pogosti skoki v morje niso zalegli za dolgo.

P 20170624 084257  kopija

S skuterjem sva se odpeljala v Milje na osvežitev v obliki sladoleda z okusom siciljanskih kanolev. Se je treba že prej malo posladkat, saj kmalu odopustujemo tja. Našla sva celo novo ribarnico. Celi dan sva se potikala po senci, šele proti večeru sva se prepustila soncu. Zvečer sva odskuterirala v Koper, upajoč na kakšno poletno prireditev. No, neki festival otroškega petja ni bil ravno moj cilj, zato sva se sprehodila po mestu in obali, ter se odpeljala nazaj.

P 20170624 211123  kopijaP 20170624 214308  kopija

Nedelja je zjutraj obetala veliko, samo ne hvali dneva pred večerom. Okoli poldneva se je pooblačilo, veter se je razburil, razpihal morje in obalo se po pol ure umiril in sopara in vročina sta se vrnili. Pozno popoldne sva odšla proti domu.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja